KINGSDAY AT THE PARK FESTIVAL

Het KINGSDAY AT THE PARK FESTIVAL wordt aanstaande 26 april voor de aller allereerste keer georganiseerd. Pure House Events (bekend van Summerloverz en Winterloverz) en zijn feestkornuiten hebben een bomvol feestprogramma voor jou samengesteld om -gehuld in oranje- de verjaardag van onze koning te vieren.

Het Mheenpark in hartje Apeldoorn is op 26 april één dag lang omgetoverd tot een feestoord. Van 13.00 KINGSDAY at the parktot 00.00 uur staan de boxen op hun maximale volume. Het KINGSDAY at the Park festival heeft twee podia, de Kingsday mainstage  en een tweede Deciliter stage waar 20 DJ’s een vorstelijke line-up vormen. Op de Kingsday mainstage zullen onder meer Shermanology, Mightyfools, HistorY of Rap feat MC Pryme, Bassjackers, Stylus DJ’s (ft.Giel Beelen) en nog vele anderen present zijn! De Deciliter stage gaat helemaal los met o.a. onze host van die dag, het dj collectief van Deciliters, Boris Werner, Arjuna Schiks, Shmless en nog veel meer Techno, Tech House, Deephouse en NU Disco vrienden.

Verder zal je veel gekkigheid op het festival vinden. Je zult koninklijk aan de poort ontvangen worden en diverse acts en straat artiesten zullen je aandacht trekken. Ook aan het innerlijke van de mens wordt veel aandacht geschonken. Op het festival terrein zal je verschillende cateraars vinden in te kekke stands, auto’s en busjes.

Tickets. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kingsdayatthepark.nl . De tickets kosten in de voorverkoop maar € 5,00 voor 11 uurtjes 100% dans plezier! Maar…. het aantal dansplekjes is beperkt! Dus wil je zeker zijn van toegang tot het festival terrein, koop dan op tijd een ticket en verzeker je zelf van een partyplek. De toegang is toegankelijk voor elke 18+’er

Reacties zijn gesloten.